Aki Pihlaja MM-hopealle Bodenissa

Aki Pihlaja pokkasi lauantaina Bodenissa, Ruotsissa ajetussa MM-kilpailussa hopeaa. Toistamiseen hopeasijalle täpärästi jäänyt Pihlaja ei täysin ollut tyytyväinen menestykseen.

Hyvä fiilis, mutta jäi taas vuodeksi hiukan painamaan mieltä kun ei kultaa tullut. Hopeaa on jo sen verran monta, että yksi lisää ei kauheita tunteenpurkauksia enää herätä. Rata oli tosi raju, että Suomessa tehdyistä säädöistä taisi tulla liian mukavat. Pienen tauon jälkeen heti MM-kilpailu ensimmäiseksi oli vähän huono veto. Mukavampi olisi ollut hakea pienemmistä kisoista vauhtia ja säätöjä kelkkaan, että myös kuskiin mutta aina opitaan uutta. Rukalla ollaan taas pykälän nopeampia viikon päästä.

Pihlaja nähdäänkin Rukalla Snowcross SM -kauden päätösosakilpailussa tulevana viikonloppuna. Millä fiiliksillä lähdet Rukalle ja ketä lähdetään haastamaan Rukan radalla?

Hyvillä fiiliksillä. Kaikkia lähdetään haastamaan ja moni varmaan haluaa haastaa takasinkin. Eiköhän siellä voi ottaa vähän rennommin ja sen jälkeen katsoa vieläkö on intoa jatkaa kautta.

Paina tästä kilpailun tuloksiin

Suomalaismenestystä saatiin MM-kilpailuissa myös koko joukkueen mitalla. Tässä Kuljettajat ja sijoitukset MM- ja EM-kilpailuista.
MM:

Kuljettaja                Sijoitus
Aki Pihlaja                   2.
Joonas Keskiaho      8.
Pieti Puhakka             9.
Jarno Hietalahti        10.
Jere Tynkkynen         13.
Mikko Osmo               16.
Juuso Loukko             19.

EM:

Kuljettaja               Sijoitus
Sami Huttunen         10.
Juho Virmakoski      15.
Matti Reinikainen    22.

Naiset:

Kuljettaja             Sijoitus
Carolina Wärn        10.
Taru Kylmälä          12.
Veera Virtanen       13.