Eurowagon mukaan Snowcrossiin ja Supercrossiin

LiveSportsin promotoimat urheilulajit ovat saaneet mukaansa uuden yhteistyökumppanin. Turengissa Eurowagon-perävaunuja valmistava Kekkerin Oy ja LiveSports ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Eurowagonin huippuluokan perävaunut tulevat olemaan hyvin näkyvillä LiveSportsin promotoimissa Snowcrossin SM-sarjassa ja ensi kesänä käynnistyvässä uudessa motocrosspyörien Supercross -sarjassa.

LiveSports järjestää ja promotoi moottoriurheilutapahtumia, joten tarviketta ja kalustoa kulkee paljon mukana kisakiertueilla. Kuljetustarvetta täyttämään Eurowagon toimittaa LiveSportsille uuden 2-akselisen umpivaunun.

– Eurowagonin toimittama vaunu tulee helpottamaan kuljetustarpeitamme huomattavasti, samalla kehittäen toiminnan tehokkuutta. Vaunun varustukseen kuuluu mm. kisoissa käytettävät mainoselementit, aggregaatti TV-auton tarpeisiin ja siirrettävä palkintokoroke taustaseinineen, sekä suuri määrä kaikkea kisoissa tarvittavia tarvikkeita. Talvisin kyydissä kulkee moottorikelkan reki ja kesäisin mönkijän peräkärry, joiden päälle siirrettävä palkintokoroke rakennetaan. Vaunu myös teipataan samaan tyyliin kuin TV-tuotantoauto, joten näyttävä karavaani on helppo bongata liikenteestä helmikuusta alkaen, kommentoi Pauli Kauppinen LiveSportsilta.

Pauli Kauppinen ja Jokke Tonteri kättelevät yhteistyön kunniaksi Eurowagonin Turengin tehtaalla.