OnePlus Pro -luokassa tiukka pistetilanne ja pakkaa sekoittavat vieraat

OnePlus Pro-luokan pistetilanne on vähintäänkin kutkuttava ja Rukan finaalissa tullaan näkemään todella tiukka taistelu. Mikko Osmo johtaa sarjaa tällä hetkellä 28 pisteellä ennen Joonas Keskiahoa, ja kolmantena sarjassa on Jere Tynkkynen vain 16 pistettä Keskiahoa perässä. Kolmen kärkeä sekoittamaan Rukalle saapuu ISOC-sarjaa ajavat Aki Pihlaja ja Martin Moland. Pihlaja ajoi PRO debyyttikaudellaan kuudenneksi ja Martin Moland oli Pro Light -luokassa 21. Martin ajaa nyt tulevana viikonloppuna Rukalla Pro-luokassa.

Millä mietteillä lähtevät Rukalle Mikko Osmo, Joonas Keskiaho ja Jere Tynkkynen?

Kyllähän se pistetilanne on kinkkinen, mutta omalla ajolla pisteet pitäisi piisata mestaruuteen. Hyvillä mielin lähden SM-sarjan päättävään kisaan, vaikkakin MM-kisat menikin penkin alle. Lähden ajamaan oman ajon molempina päivinä ja vähän seurailen pitääkö kiristää. Oman mausteen kisoihin tietenkin tuo Aki ja Moland, mutta ei anneta niiden häiritä vaan keskitytään omaan tekemiseen. Kertoo luottavaisin mielin Mikko Osmo.

Hyvä, että pojat tulee ajamaan ja sekoittamaan pakkaa. Nähdään samalla ameriikan vauhtia, summaa Joonas Keskiaho pilke silmäkulmassa.

Kyllähän se itselle on vähän huono, kun meni tuo alkukausi vähän pipariksi ja nyt pitäisi pystyä voittamaan eriä ja finaaleita. Aki ja Martin tekee hommasta vielä vaikeampaa, mutta toisaalta tietenkin kiva saada SM-sarjaan vähän Amerikan vauhtia ja päästä haastamaan ammattilaisia. Kommentoi kolmantena oleva Jere Tynkkynen.

Tämä jännitysnäytelmä nähdään Rukalla tulevana viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina. Kuka vie mestaruuden ja kenelle mitalit jaetaan, selviää sunnuntaina.

Koko viikonlopun Rukan Hiihtostadionilla nähdään suuria tunteita ja tiukkoja taistoja, joten tätä ei missään nimessä kannata jättää väliin. Tapahtuma-alueelle on rakennettu lapsille oma Lastenmaa, jossa on perheen pienimmille muun muassa pulkkamäki ja leikkimielisiä kilpailuja.
Tämän kaiken lisäksi molempina päivinä kisojen väliajoilla yleisöä viihdyttää Jyri Keskiaho FSX Show powered by OnePlus & Rockstar Energy Drink!

Tule siis koko perheellä mukaan katsomaan Pohjolan vauhdikkainta moottoriurheilua.

Lisätietoja osoitteesta www.snowcross.fi/kilpailut/ruka-sm-snowcross