Pihlaja toiseksi ISOC -sarjan vuoden 2019 avauksessa!

Yhdysvalloissa ISOC -sarjaa ajava Pihlaja nappasi alkukauden vaikeuksien jälkeen hopeaa ensimmäisenä kilpailupäivänä Shakopee, Minnesotassa.

Hiukan epäonnisen alkukauden jälkeen lähdettiin tähän vuoden ensimmäiseen kilpailuun hiukan odottavissa tunnelmissa. Joulutauon aikana Pihlajan saattoin nähdä uuden Lynx:in sarvista muutamille pohjoisen radoilla treenaamassa. Silmin nähden vauhtia piisasi ja mies oli todellakin iskussa. Sosiaalisessa mediassa ja kelkkaporukoissa on jännitetty ensimmäistä podium -paikkaan ja nyt se vihdoin napsahti.

Alkuerä Pirtek Snocross -osakilpailussa Minnesotassa näyttikin jo Pihlajan tämän hetkisen kunnon. Aki pamautti ensimmäisessä alkuerässä toiseksi ohi kilpakumppani Elias Ishoelin ja voittoon tässä erässä itsensä ajoi Corin Todd.
Toisessa alkuerässä Pihlaja pistikin kärkikolmikon aivan uusiksi. Aki voittoon toisessa erässä, Kody Kamm toiseksi ja Elias Ishoel kolmanneksi. Yllätykseksi kovaa vauhtia tarjoillut Adam Renheimm jäi toisen alkuerän kahdeksanneksi.

Pihlajalle huippupisteen alkueristä joka tarkoittaa todella hyvää paikkaa finaaliin. Pihlaja olikin löytänyt nyt huiman vauhdin ja rentouden ajamiseen, joka tuotti välittömästi tulosta. Kakkospaikka napsahtaa tauluun kahdeksannen kierroksen kohdalla ohi Daniel Benhamin ja se pitää loppuun asti. Voittoon finaaleista Lincoln Lemiux ja kolmanneksi katastrofaalisen alun jälkeen Elias Ishoel.

Pihlajalle siis ensimmäinen mitali kauden 2019 ISOC -sarjasta!

Kisaviikonloppu jatkuu Minnesotassa tulevana yönä puolen yön aikaan.

Kilpailuja voit seurata livestreamin kautta täältä:

AMSOIL CHAMPIONSHIP SNOCROSS LIVE STREAM