PRO Lite SM-taisto on tiukkaakin tiukempi!

Tulevana viikonloppuna Rukalla järjestettävässä Snowcross SM-kauden finaalissa nähdään todella tiukka PRO Lite-luokan taistelu. Sarjaa johtaa tällä hetkellä Matti Reinikainen 177 pisteellä takanaan Aleksi Rehu 135. pisteellä ja Joona Marin 133. pisteellä. Sijoitukset 2-7 ovat ainoastaan muutaman kymmenen pisteen sisällä toisistaan, joten nyt on taistelu kova.

– Kyllä se sieltä varmalla ja omalla ajolla tulee, eli maxim attack päälle ja menoksi! Älyttömiä riskejä ei lähdetä ottamaan, eikä liikaa lähdetä myöskään varmistelemaan. Tietysti tiimiä ja kannustusjoukkoja ei sovi unohtaa, tälläkin kertaa on iso kööri katsomossa paikalla! Kommentoi sarjajohtaja Matti Reinikainen

– Finaaliin lähdetään loistavalla fiiliksellä pistetilanne on tiukka, eli tarvitaan kova mutta varma suoritus ja ehkä hiukan hyvää tuuriakin. Veistelee Aleksi Rehu itsevarmana.


– Fiilis on todella jees ja mikä hienompaa, kun päättää SM-kausi tiukassa pistetaistossa. Kommentoi kolmantena sarjassa oleva Joona Marin.


Tästä kokonaispisteet ja PRO Lite Pistetilanne: http://laskenta.samivuolab.com/sm-pro-lite-2019.php


Tämä jännitysnäytelmä nähdään Rukalla tulevana viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina. Kuka vie mestaruuden ja kenelle mitalit jaetaan, selviää sunnuntaina.Koko viikonlopun Rukan Hiihtostadionilla nähdään suuria tunteita ja tiukkoja taistoja, joten tätä ei missään nimessä kannata jättää väliin. Tapahtuma-alueelle on rakennettu lapsille oma Lastenmaa, jossa on perheen pienimmille muun muassa pulkkamäki ja leikkimielisiä kilpailuja.
Tämän kaiken lisäksi molempina päivinä kisojen väliajoilla yleisöä viihdyttää Jyri Keskiaho FSX Show powered by OnePlus & Rockstar Energy Drink!


Tule siis koko perheellä mukaan katsomaan Pohjolan vauhdikkainta moottoriurheilua.