Profile Vehicles Oy Snowcrossin yhteistyökumppaniksi

Iisalmelainen erikoisajoneuvovalmistaja Profile Vehicles Oy ja LiveSports Promotions Oy ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Profile Vehicles saa kattavaa näkyvyyttä suomalaisessa moottoriurheilussa, jonka lisäksi LiveSports tuottaa Profilelle laadukkaita esittelyvideoita yrityksen tulevista erikoisajoneuvoista. Profilen logot ja mainokset näkyvät kausilla 2019-2020 LiveSportsin promotoimissa Snowcross-, Supercross- ja Watercross-kilpailuissa. Profile Vehicles varustelee Iisalmen tehtaallaan LiveSportsin uuden, erityisesti urheilutapahtumien kuvaamiseen räätälöidyn TV-ulkotuotantoauton.

LiveSports on uudenlainen moottoriurheilutoimija, jonka tavoitteena on valittujen urheilulajien kokonaisvaltainen kasvattaminen. Yhtenä tärkeänä osa-alueena toiminnassa on oma TV-tuotanto, jonka avulla urheilulajeja ja urheilijoita tuodaan paremmin ison yleisön tietoisuuteen. LiveSports tarjoaa TV-tuotantoa myös muihin urheilutapahtumiin ja yrityksen tavoitteena on kasvaa merkittäväksi toimijaksi alallaan.

– Kesän aikana päässäni kypsyi ajatus oman TV-tuotantoauton rakentamisesta. Syksyllä löytyi sopiva aihio ja suunnitelmia alettiin piirtämään kovaa vauhtia. Selvää oli, että paketti pitää saada erittäin kompaktiksi ja helppokäyttöiseksi, jotta kustannukset pysyvät kurissa myös tuotannossa. Suunnittelun lähtökohtana on helppokäyttöisyys ja tuotannon nopea pystytys, kuitenkaan toimintavarmuudesta ja laadusta tinkimättä. Profilen tulo mukaan kuvioon on meille kuin lottovoitto, sillä Profilella on maailman parasta osaamista erikoisajoneuvojen rakentamisesta, joten hommat tulee tehtyä viimeisen päälle, kertoo LiveSportsin toimitusjohtaja Pauli Kauppinen.

Profile Vehicles Oy tuotantojohtaja Ville Repo ja LiveSportsin Pauli Kauppinen kättelevät yhteistyön kunniaksi Profilen Iisalmen tehtaan kokoonpanolinjastolla

Kaikki ovat nähneet Profilen autoja liikenteessä, mutta kaikki eivät vielä tiedä yrityksestä. Profile Vehiclesin tuotantojohtaja Ville Repo, mitä Profile yleensä tekee ja mikä sytytti kipinän lähteä mukaan tällaiseen projektiin?  

Profile Vehicles Oy on suomalainen 36 vuotias perheyritys. Profile varustelee erikoisajoneuvoja, ambulansseja ja muita viranomaisajoneuvoja maailmanlaajuisesti. Tunnetuin tuotteemme on maailman parhaaksikin kehuttu ambulanssi. Tuotteitamme on päivittäin nähtävissä liikenteessä. Meille on sydämenasia pelastaa ja auttaa arvokkaita ihmishenkiä tuotteillamme.

Haluamme myös olla mukana tukemassa LiveSportsin hienoa yrittäjähenkistä toimintaa. Lisäksi voimme näyttää ammattitaidollamme, että meiltä onnistuu monenlaiset projektit.  Voin olla varma, että tätäkin tuotetta voimme ylpeästi esitellä ja LiveSports saa hienon, käyttötarkoitukseen soveltuvan tuotteen.

Suomalainen moottoriurheilu ja varsinkin Snowcross on kovassa kasvussa. Oletko itse kelkkamiehiä ja ehditkö seuraamaan kisoja? 

Olen kelkkaillut aivan pienestä pitäen, mutta etenkin viime vuosina olen kunnostautunut erittäin kovana kelkkamiehenä. Kisannut en ole koskaan, mutta kisoja olen seurannut. Tulevalla kelkkakaudella tulen varmasti seuraamaan kisoja.

Havainnekuva TV-auton sisustuksesta. Auton kyydissä sopii matkustamaan 7-hengen kuvausmiehistö.

– TV-auto valmistuu Profilen tehtaalta tammikuun loppupuolella. Valmistumisen jälkeen on luvassa pari viikkoa kovaa testaamista ja tositoimiin auto pääsee Snowcrossin SM-kauden avauksessa Parikkalassa 16.-17.2.2019, päättää Kauppinen.

Kuljettajan ja kartturin istuimet muuntautuvat lähetyksen ajaksi selostajan & kommentaattorin paikoiksi. Havainnekuva.