Rockstar suomen naiskuljettajien tueksi Snowcross MM kilpailuun!

ROCKSTAR SUOMEN NAISKULJETTAJIEN TUEKSI SNOWCROSSIN MM KILPAILUUN!

Snowcrossin MM kilpailut ajetaan 5.-6.4. Ruotsin Bodenissa. Naisista kilpailuun lähtevät Koneliike Korteniemi Racingiä edustava 23-vuotias Pyhäjokelainen Taru Kylmälä ja Loukko.Comin tiimissä ajava 30-vuotias Rovaniemeläinen Veera Virtanen.

Rockstar suomi avustaa naiskuljettajat matkaan. ”Tämä on tosi iso juttu meille ja olemme todella kiitollisia Derek Wernerille ja Rockstar suomelle heidän panoksestaan kisamatkaamme! Nainen on vielä nykypäivänäkin tabu moottoriurheilussa ja esimerkiksi Ruotsissa naisten arvostus on erilainen. Nimenomaan tämän takia on hienoa, että Rockstar näyttää arvostustaan nyt avustamalla meitä MM kilpailuissa. Yritys on muutenkin ollut laajasti mukana Snowcrossin SM sarjassa tänä vuonna ja tuonut lajia tutuksi ihmisille. Juuri tälläisiä yrityksiä moottoriurheilun ympärille tarvitaan. ” – Kertovat Veera ja Taru

Rockstar on koko kauden tukenut Pro luokassa ajavaa Jere Tynkkystä, joka suuntaa myös Bodenin MM kilpailuihin.

Kylmälä on ajanut varsin vakuuttavan kauden, Tornion SM kilpailuista irtosi voitto ja Parikkalasta sekä Kuopiosta 2. sijat. Ennen Rukan viimeistä SM kilpailua Taru on jakaa Suomen cupin kärkipaikan tasapistein norjalaisen kilpasisaren kanssa. Eikä PM mitalikaan kauaksi jääny, pronssi jäi tasapisteistä huolimatta saamatta huonomman viimeisen erän takia.

Virtasen kausi on ollut vaihtelevampi, taskussa on sijat 4. , 5. ja 6. ajetuista SM kilpailuista ja sijoitus Suomen cupissa on tällä hetkellä neljäs. Kehitys viime kaudesta on kuitenkin ollut positiivinen ja omaa tekemistä yritetään parantaa vielä lisää.

Molemmat naiset lähtevät Bodeniin ajamaan hyvän ehjän kilpailun. Kylmälä tähtää 5 parhaan joukkoon ja Virtanen 10 parhaan joukkoon.