Snowcross.fi -sivusto uusiutui! Tavoitteena palvella paremmin kuljettajia ja yleisöä.

Kauan odotetut Snowcross.fi sivustot on nyt avattu! Snowcrossin SM-sarjaan keskittyvän sivuston tavoitteena on palvella entistä paremmin tärkeitä kohderyhmiään, eli yleisöä, kuljettajia ja mediaa.

Sivustoa tullaan päivittämään jatkuvasti ja uusia osioita julkaistaan pitkin talvea. Ensimmäisessä julkaisussa sivustolta löytyy mm. kilpailuihin liittyvää tietoa yleisölle ja kuljettajille. Uutiset-osioon on kerätty kaikki syksyn aikana julkaistut uutiset ja jatkossa tavoitteena on julkaista useita Snowcross-aiheisia uutisia viikoittain. Uutisoinnissa keskitytään SM-Snowcrossiin ja sen ympärillä tapahtuviin asioihin, sekä Aki Pihlajan kuulumisiin ja menestykseen Amerikan ISOC-sarjassa.

Sivustolle tullaan myös keräämään median hyödynnettäväksi julkaisuvapaita kuvia ja valmiita ennakkotiedotteita ja kilpailuraportteja kisaviikonlopuista.

Seuraavassa päivityksessä tammikuun puolella sivustolle ilmestyy videokirjasto, josta aiemmat kisat on helppo käydä katsomassa. Sivusto palvelee myös livekatsojia tulevana talvena, kun kaikki videolinkit löytyvät yhdestä selkeästä paikasta.

Tulospalvelu on erittäin tärkeä osa kokonaisuutta. Ensi talvena mukana oleva Veikkauksen vedonlyönti tuo oman lisämausteensa tulospalveluun, joten homma halutaan tehdä erityisen hyvin. Jatkossa kaikkien LiveSportsin kisoissa ajaneiden luokkien tulokset ja sarjapisteet löytyvät yhdestä paikasta selkeästi luettavasta muodosta. Keräämme dataa myös monista muista kiinnostavista asioista, kuten käytetyistä kelkkamerkeistä, holeshottien määristä ja kuskien nopeimmista kierrosajoista, joten luvassa on tilastoviihdettä sitä kaipaaville. Kaikkea ei kuitenkaan julkaista kerralla, vaan kehitystyötä tehdään taustalla muiden kehityshankkeiden ohessa.

Tavoitteenamme on luoda sivustosta suomalaisen Snowcrossin keskittymä, jonka kautta lajia on helppo lähestyä ja alkaa seuraamaan. Kehitysehdotuksia ja palautetta kaivataan aina, joten sitä kannattaa lähettää sivuston alareunan palautenapin kautta! Yleisölle ja harrastajille tätä työtä tehdään, joten Teidän palaute on aina tärkeää.

Nyt toivotaan vain paljon lunta ja hyviä kelkkailukelejä! Tsemppiä tulevaan kauteen kaikille kisakuskeille ja tervetuloa kisoihin!

Yhteistyöterveisin

Pauli Kauppinen

Promoottori