TeamLoukko.com tuo kaudella 2019 riveihinsä uusia kuljettajia! 

Team Loukko.com on Suomen- ja Euroopan menestynein motorsport -tiimi kelkka- ja ATV -kentillä. Team on toiminut jo vuodesta 1998. Teamin nimi ja kuljettajat ovat matkan varrella muutaman kerran muuttuneet, mutta menestyksellinen toiminta on aina jatkunut vuosikymmenet.

Team Loukon kausi 2018 sujui erittäin hyvin, sillä kuljettajien ja teamin tavoitteet saavutettiin, sekä SM mitaleita kertyi jälleen useampia. Teamin näkyvyys kasvoi kaudella valtavasti, kun Livesports toi  SM -sarjan osakilpailut näkyivät Ruutu.fi -palveluun, Youtube:en sekä tapahtumat veti lehterit täyteen kelkkakansaa. TeamLoukko.com näkyi esillä myös messuilla ja erilaisissa tapahtumissa joten kaudella saavutettiin huimat yli 100 000 kontaktia.

Kaudelle 2019 teamissä lähdetään uudessa asetelmassa, sillä loistavan uran ajanut Viktor Hertén lopettaa kilpailemisen, samoin myös Linn Sjöberg.

Heidän tilalla saadaan teamiin uutta verta ja pakkaa tulevat sekoittamaan Joona Karjalainen, Veera Virtanen ja Road 2 Snowcross -sarjaa tekevä Harri Kolehmainen. Juuso Loukko, Mikko Osmo, Emil Herten ja Veeti Loukko nähdään tuttuun tapaan myös snowcross -radoilla Team Loukon väreissä.

Monipuolisen moottoriurheilu -taustan omaava Veera Virtanen tuo piristävän ruiskeen porukkaan ja onkin treenannu ahkerasti alkukauden pienestä loukkaantumisesta huolimatta. Tervolasta kotoisin oleva Joona Karjalainen tituleeraa itsensä Pro Lite:n mustaksi hevoseksi, joten yllätyksiä on luvassa koko kauden mitalla. Yllättäjänä on myöskin kaudelle 2019 lähtevä juontaja Harri Kolehmainen. Kolehmaisella ei vuorostaan ole mitään moottoriurheilu taustaa, muuta kuin mikrofonin varresta. Kolehmainen tekeekin Road 2 Snowcross -sarjaa ja kannustaa kaikki katsojat kelkkailun maailmaan.

Team Loukko.comin tavoitteena on olla varikon positiivisin, näkyvin ja menestynein tiimi. Kuljettajilla on selkeät suunnitelmat ja omat henkilökohtaiset tavoitteensa sekä kaikki kuljettajat tähtäävät tälläkin kaudella kärkisijoille. Juniori kuljettajat lähtevät tänä vuonna kasvamaan lajin mukana ilman sen suurempia tavoitteita.  Team Loukko.com ja sen kuljettajat tullaan näkemään ensi kaudella varikoilla ja kilpa-areenoilla laajasti pohjoismaissa!

Juuso Loukko ja Mikko Osmo tuulettavat SM-mitalejaan Himoksella 14.4.2018. Kuva: Teemu Kukkonen

KULJETTAJAT & TAVOITTEET 2019

Mikko Osmo
Suomenmestaruus ja MM sijoitus 5 joukkoon

Juuso Loukko
Suomenmestaruus ja MM sijoitus 10 joukkoon

Veeti Loukko
Uusia Mini Junior -luokan mestaruus.

Emil Herten
Mitali Junior 11-14 sarjasta

Veera Virtanen
Mitali Naisten sarjasta

Joona Karjalainen
Pro Lite sarjan musta hevonen

Harri Kolehmainen
Tuoda snowcross -näkyvyyttä suomalaiseen mediaan, Kolehmainen lajin puhdas aloittelija!