Vedonlyönti Snowcrossin SM-kisoista käynnissä!

Snowcrossin SM-sarjan Pro-luokka on kaudella 2019 Veikkauksen vedonlyönnin kohteena. Pelimuotona on superkaksari, eli veikkauksen kohteena on kilpailun voittaja ja kakkoseksi ajava kuljettajaa. Nyt avoinna oleva peli koskee lauantain SM-kisojen tuloksia. Suoraan peliin tästä linkistä.

Peli on auki kilpailupäivinä kello 12.40 saakka, eli veikkaajilla on mahdollisuus katsoa Pro-luokan harjoitukset ennen viimeisten panosten asettamista. Harjoitukset alkavat noin kello 11.14. Pro-luokan karsintaerät alkavat kello 12.45-13.00 välisenä aikana, jolloin vetoja ei voi enää asettaa.

Sunnuntaina Parikkalassa ajetaan SM-sarjan toinen osakilpailu, jonka tuloksia pääsee veikkaamaan lauantai-iltana kello 19.30 alkaen. Myös sunnuntaina peli sulkeutuu kello 12.40.

Superkaksarissa voidaan valita 16. pelattavaa kohdetta, joten kaikki Pro-luokassa ajavat kilpailijat eivät ole listalla. Tästä syystä on mahdollista veikata myös ”muu voittaja” ja ”muu 2. sija” -vaihtoehtoja. Lista ilmoittutuneista kuljettajista löytyy osoitteesta: www.snowcross.fi/tietoa-sarj…/tietoa-parikkalan-kilpailusta/

Kisat näkyvät aamusta iltaan suorana LiveSportsin Youtube-kanavalta osoitteesta: www.youtube.com/c/LiveSportsfi

Veikkaus:ksen mukanaolo on valtavan hieno mahdollisuus koko moottorikelkkailulle! Peli tuo mukanaan lisäjännitystä kisoihin ja tarjoaa samalla positiivista lisänäkyvyyttä kovassa nosteessa olevalle lajille 😆👍🏼

Nyt kaikki veikkaamaan! 😎🤩💪🏼